FJERNSUPPORT - Ring 29 71 33 70

Q5 Projekt

Bemandingsplan

Hold overblikket over medarbejdernes fordeling på de forskellige opgaver. På medarbejderoversigten kan du se alle medarbejderne, og samtidigt hvilke opgaver de er bookede på i de næste par uger. Det er nemt at danne sig et overblik over hvem der er ledige til nye opgaver, og hvem der evt har ferie indenfor den nærmeste fremtid og så videre. Man oplever fra tid til anden, at der bliver brug for at trække medarbejdere over på et projekt. Årsagerne kan være mange. Men i Q5 er det nemt at ombooke medarbejderne, og konsekvensen for de berørte projekter, som medarbejderne flyttes fra og til, ses med det samme på projektoversigten.

Tidsregistrering

Medarbejderne kan stemple ind og ud fra projekterne direkte i Q5.
Timer kan også meldes ind, enten udefra via import fra NAV, C5 eller andet ERP. - eller via vores tidsregistreringsapp på medarbejdernes telefoner.
De forbrugte timer posteres ind på de berørte projekter, hvor man efter evt validering af projektlederen, kan følge det aktuelle tidsforbrug.

Projektstyring

Styr timeforbruget på opgaverne i forhold til det budgetterede timetal, og i forhold til projektets deadline. Du kan følge opgavens forskellige faser, hele vejen gennem projektet til rettidig aflevering.

Certifikatoverblik

Medarbejdernes certifikater afspejler selvfølgelig medarbejdernes kompetencer. Men de bruges også som dokumentation overfor kunderne. Dette hjælper Q5 dig med nemt at håndtere. Nogle certifikater udløber og skal fornyes. Vi sørger for at intet bliver glemt: Q5 sender emailvarslinger om certifikater hvor udløbsdatoen nærmer sig.

Dokumenthåndtering

Adgang til personlige informationer skal i forhold til EU's persondataforordning styres og begrænses. Dette håndteres i Q5, så kun relevante medarbejdere har adgang til dokumenter hvor personlige oplysninger ikke er sløret eller fjernet.

  Q5 Projekt er udviklet af Nordjysk Kodeindustri ApS - Tostrupvej 52, Godthåb - 9230 Svenstrup J